Les worstelen voor D2 en D3 bij Hercules

25 oktober 2014 1982x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Les worstelen voor D2 en D3 bij Hercules

Naar het voetbalveld op zaterdagochtend, dat is wat we meestal doen. Maar deze zaterdag ging de wekker weliswaar vroeg, maar niet voor een partijtje voetbal. De mannen van de D2 en D3 waren namelijk uitgenodigd voor een les worstelen. En dat is even iets anders! Aankomend bij de worstelvereniging zagen een aantal jongens in 1 opslag een hand- en voetbalveldje met een bal. Dus jullie begrijpen… dat werd een partijtje D2-D3. Zou het nog lukken om die voetballers de sportzaal in te krijgen vroegen de ouders zich af? Maar ja hoor, dat lukte. Al snel werd het veld verruild voor een grote worstelmat. Na een warming up werd het koprollen, op alle mogelijke manieren. Vooruit, achteruit, benen in de lucht … alle vormen hebben we voorbij zien komen. Blijken die voetballers best lenig te zijn. Na al die koprollen was het tijd voor het leren worstelen. Wat een talenten zeg! Serieus en gedreven werden alle technieken en grepen, die benut worden bij het worstelen, geoefend. Toen was het tijd voor het echte werk. In duo`s werd geworsteld en om te winnen werden alle technieken benut. Na 1,5 uur intensief trainen zat de les erop en konden de matten weer opgeruimd worden. Ongetwijfeld vraagt u zich nu af hoe die voetballers toch op een zaterdagochtend bij een worstelclub terecht zijn gekomen! In het D2 elftal voetbalt Marciano. En Marciano is niet alleen een fanatieke voetballer maar ook getalenteerd worstelaar. Naast het voetbal heeft Marciano als hobby worstelen en hij vond het leuk om dit een keer met de spelers van D2 en D3 te doen. Hij heeft samen met zijn ouders deze les worstelen geregeld. Marciano, namens alle spelers, ontzettend bedankt. Het was harstikke leuk en de spelers hadden zichtbaar plezier! En natuurlijk ook Hercules bedankt voor de training.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com