DFC reunie goed bezocht

7 oktober 2014 1814x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC reunie goed bezocht
DFC reunie goed bezocht

Afgelopen zondag was er weer de jaarlijks terugkerende reunie aan de Reeweg Oost. Vooraf gaand aan de dag werd er een wedstrijd  gespeeld tussen oud DFC-ers  en  DFC-ers die nog actief zijn op de velden. Inzet was uiteraard de Bob van Heijningen trofee , ter nagedachtenis aan de helaas veel te vroeg overleden Bob van Heijningen.

Na afloop was daar eerst de vergadering van Oud DFC , en aansluitend het goed verzorgde buffet.  Als de magen goedgevuld zijn komen de voetjes van de vloer met het aanheffen van het clublied, de aanzet voor een nog lange dans avond. Menig herinnering werd weer opgehaald. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com