DFC pakt de winst , Saduk op stoom.

4 oktober 2014 1294x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt de winst , Saduk op stoom.

DFC speelde vandaag op voorlopig de laatste mooie zaterdag thuis tegen Oosterhout.

DFC speelt de laatste weken goed en verzorgd voetbal. De jonge ploeg van Daaf Stok en Jan Stijger krijgen wel de credits , maar de punten nog niet. Wellicht dat daar vandaag verandering in gebracht word.

Zoals de laatste weken opent DFC de wedstrijd goed met mooi en verzorgd voetbal. Een corner van Oosterhout zorgt echter voor een valse start , want het betekend de 0-1 achterstand. Dat DFC mentaal goed in elkaar steekt blijk uit het feit dat zij hun koppie niet laten hangen en vol goede moed op zoek gaan naar de gelijkmaker. En die komt er dan ook. Uit een prima corner van Paul Pluymert is het Saduk Karasahin die het net weet te vinden en de 1-1 maakt. Voor de rust is het Dennis Raaymakers die door een benutte strafschop DFC met 2-1 voorsprong laat rusten.

Na de thee gaat DFC gewoon weer verder waar het mee bezig was. Goed voetbal met prima positie spel. DFC domineert ook na rust en krijg veel kansen. Door een assist van eerst Max Hartendorp en daarna Paul Pluymert brengt Saduk met 2 doelpunten het verschil naar 4-1 voor DFC. Oosterhout zet soms nog wel aan en krijgt de 4-2 er in door een strafschop. Toch is het DFC die ook daarna de betere kansen krijgt maar de uitslag op 4-2 houdt.

Een verdiende overwinning met verzorgd voetbal , de ploeg is groeiende en dat resulteert in een overwinning.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com