D3

2 oktober 2014 1328x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3

Vanavond speelden de D3 spelers de inhaalwedstrijd thuis tegen Dubbeldam D7. Afgelopen zaterdag kon de wedstrijd niet door gaan maar vanavond kon de D3 aan de bak. De laatste wedstrijd was op 20 september tegen Oranje Wit. Toen speelden we uit, s `morgens vroeg in dikke mist. Verloren, met 6-2, maar lichtpunt was dat we tijdens de wedstrijd mooie acties hebben gezien. T.o.v. de eerste wedstrijd van de competitie was er vooruitgang te zien en dat is altijd goed om te constateren! Dus vanavond speelden de mannen de derde wedstrijd in de competitie. En hoe! Met duidelijk meer zelfvertrouwen stonden de spelers op het veld. Er werd druk gezet op de tegenstanders en met meer snelheid gespeeld. Maar bovenal werd er keihard gewerkt! Dat we de wedstrijd hebben verloren met 2-4 is natuurlijk jammer maar winst zit hem in het feit dat de D3 super gespeeld heeft en heeft laten zien dat er nog veel meer potentie in het team zit. Goed gedaan mannen en veel succes zaterdag bij wedstrijd nummer 4!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com