D2 krijgt geen loon naar werken

13 oktober 2014 1156x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D2 krijgt geen loon naar werken

11 oktober 2014 Dubbeldam D4 – DFC D2

Het goede weer houdt nog even aan als D2 op bezoek gaat bij de ongeslagen koploper Dubbeldam D4. Zoals de eerdere uitslagen van Dubbeldam laten zien zitten zij te laag ingedeeld, met nog slechts 1 tegendoelpunt in drie wedstrijden en 24 voor. Dit wordt dus een serieuze test voor het steeds beter acterende D2.

Vanaf het begin is het een gelijk opgaande wedstrijd zonder echte kansen. Wat wel duidelijk is: de tegenstander heeft snelle aanvallers die goed in de gaten gehouden moeten worden. Een dergelijke tegenstand is nieuw voor D2, maar er wordt goed mee omgegaan. Als echter na tien minuten zonder echte kans een uittrap van DFC in de voeten van een Dubbeldam speler valt, bedankt deze voor het cadeautje door de bal in de lege goal te schieten: 1-0 achterstand! Gezien het spelbeeld jammer, maar niet onoverkomelijk. Dubbeldam probeert hierna door te drukken en drie minuten later krijgt het de tweede kans, als er op de rand van het strafschopgebied ruimte wordt geboden: met een afstandschot wordt de marge verdubbeld: 2-0. Dt is ongelofelijk efficiënt, en sneu voor DFC. Eigenlijk is dit al het tweede cadeautje.

Maar D2 antwoordt onmiddellijk: de mouwen worden opgestroopt, en onder aanvoering van Yordi wordt Dubbeldam afgejaagd. Op het middenveld pakt hij de bal af en steekt de bal naar rechts op Julian. Die maakt een passeer actie op rechts en zet goed voor. De bal scheert net voor Dyron langs, maar Denilson, die een prima wedstrijd speelt, staat weer op de goede plek en tikt de bal alsnog in: 2-1!

Dat biedt weer hoop, en D2 ruikt weer kansen. Max reageert nog attent op een tweetal schoten en weet deze prima te pareren. Uit een snelle aanval over de flanken maakt Dubbeldam echter vlak voor rust een goed uitgespeelde goal: 3-1. Met die stand fluit de scheids voor de rust.

Langs de lijn hopen de supporters op weer zo’n goede tweede helft van D2 als bij de andere wedstrijden, en men wordt beloond: DFC zet de tegenstander direct na de aftrap onder druk. De verdediging van Dubbeldam kraakt, maar breekt vooralsnog niet. Het is mooi om te zien hoe iedereen bij D2 enorm hard werkt om terug in de wedstrijd te komen. Toch blijft het opletten voor een eventuele snelle tegenaanval. De eerste aanval van Dubbeldam in de tweede helft is echter ook hun beste : een speler gaat neer in het strafschopgebied, en de penalty wordt op het oog erg makkelijk gegeven. Men faalt niet en DFC kijkt tegen een 4-1 achterstand aan.

De overmacht van DFC in de tweede helft is echter zo groot, dat de spelers met nog meer overtuiging op jacht gaan naar een doelpunt. Met veel moeite en een paar prima keepersreddingen houdt Dubbeldam zich staande, en de tijd verstrijkt. Nu blijkt het eens mee te zitten. Net zo makkelijk als voor Dubbeldam krijgt DFC een penalty als Noah licht in de rug wordt geduwd. Nick wordt de taak toebedeeld, en hij stelt het team niet teleur: hard en laag  schiet hij de bal vlak naast de paal binnen, ondanks dat de keeper gestrekt in de juiste hoek duikt. Dat is een opsteker: 4-2!

Het wordt nog even veel spannender als Nick een steekpass op Noah geeft, en Noah met een laag schot de keeper van Dubbeldam passeert: 4-3! Maar de tijd blijkt niet meer voldoende voorhanden, en D2 krijgt niet wat het minimaal verdient heeft: een punt. Vandaag is er ongelofelijk hard gewerkt, en kan er ook een les geleerd worden: door de bal af te jagen en de tegenstander onder druk te zetten is er heel veel mogelijk met dit team. Dikke complimenten aan iedereen. Daarnaast ook Noah en Tom uit D3 erg bedankt voor de echt heel goede invalbeurten!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com