Aangepaste trainingstijden en -velden per 29 september

28 september 2014 3360x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Aangepaste trainingstijden en -velden per 29 september
Aangepaste trainingstijden en -velden per 29 september

Met ingang van maandag 29 september is het trainingsschema voor de periode oktober t/m januari als hieronder weergegeven. Vanaf februari treedt een nieuw schema in werking. Dan zal DFC op de dinsdag vanaf 19:00 tot 20:30 uur gebruik maken van het kunstgras.

Nu het weer wat eerder donker begint te worden zijn we met alle elftallen van DFC, RCD en FC Dordrecht afhankelijk van de trainingsvelden met lichtinstallaties. In overleg met de overige gebruikers van het sportpark is het volgende schema overeengekomen. Uiteraard is zoveel mogelijk geprobeerd aan een ieders wensen tegemoet te komen, maar met beperkte ruimte is dat helaas niet altijd mogelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Hierbij het verzoek aan alle trainers/leiders om zich aan de aangegeven aanvangstijden en trainingsvelden te houden om onnodige onderlinge irritaties zoveel mogelijk te voorkomen.

trainingsschema 2014-2015 okt-jan final

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com