MB1 na 4 wedstrijden nog ongeslagen!!!!

21 september 2014 1233x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor MB1 na 4 wedstrijden nog ongeslagen!!!!

Voor de tweede wedstrijd van de bekerpoule moesten we aantreden tegen onze oosterburen Oranje-Wit.

Op 6 sept stond onze eerste derby op het programma.

We speelde deze keer in de middag dus fris en fruitig het veld op.Or-wit speelt dit seizoen voor t eerst met een mb elftal dus voor ons weer een nieuwe tegenstander.Zij hadden de eerste beker wedstrijd met 13-5 gewonnen dus dat ze konden scoren was duidelijk.

We starte erg gretig wat resulteerde in gevaarlijk aanvallen richting het or-witte goal.Minou passeerde de back sneed naar binnen en ronde hard en zuiver af in de verre hoek BAM !!! 0-1.

2 min later werd op t middenveld de bal niet goed weggewerkt door Or-wit en kwam voor de voeten van Lindy,die schoot de bal met een hoge boog richting goal.Charissa rende goed door en KOPTE de bal over de te laat uitlopende keepster 0-2.Weer 2 min  de 0-3 Lisanne vuurde van en meter of 20 haar bekende kanonskogel af en plofte hoog in de goal.Na deze spetterende beginfase was or-wit erg van slag.Op dat moment kans na kans en verzuimde we om een monster uitslag neer te zetten.Or-wit kwam er toch ook gevaarlijk uit, met een paar goede speelsters op t middenveld en zeer snelle en technische meiden op de flanken zetten ze ons verdediging een paar keer goed onder druk maar echt doelkansen bleven uit.Voor rust scoorde Minou met weer een harde poeier in de hoek haar tweede en ook Charissa scoorde haar 2e goal doordat Britney de bal goed terug speelde kon ze de bal met een mooi boogje over de keepster liften0-5.

Na de rust kwam Or-wit iets beter in de wedstrijd en kregen ook nog een paar kansjes.Na rust miste we teveel kansen omdat we erg slordig werden in de afronding.Lisanne knalde met een mooie vrije trap van +_ 35 meter de bal net onder de lat haar 2e in de netten.Na de 0-6 veroverde Charissa de bal en met  een dosis vechtlust en wilskracht  wist zij de verdediging  te foppen en met een listig balletje tikte ze de 0-7 binnen,haar 3e deze wedstrijd.Voor de statistieken scoorde Oranje-wit toch nog hun verdiende doelpunt en kort daarna klonk het eindsignaal.1-7 een prima uitslag maar er werden nog teveel kansen gemist !!! Dus weer een punt  om op de training extra aandacht aan te geven .

Mooie goals en veel strijd Prima !!!!!!!!!!

Gr Cees &  Frank

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com