Grote club actie komt er weer aan

10 september 2014 1033x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Grote club actie komt er weer aan
Grote club actie komt er weer aan

 

Grote Clubactie – Grote Clubactie – Grote Clubactie

 

Na het succes van vorig jaar, doet D.F.C. ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie!

Vorig jaar hebben we bijna €1500,- opgehaald!    Dit jaar proberen we daar nog overheen te gaan!

De inkomsten uit deze actie besteden we aan trainingsmaterialen.  De loten kosten €3,00 per stuk, waarvan €2,40 voor D.F.C. is.

Hoe stellen we de verkoop voor?

De pupillen vragen wij de loten te verkopen. Aan de overige leden vragen we om één (of meer) lot(en) te kopen. Uiteraard mogen zij ook zelf verkopen, maar  geef dit even aan bij Jeroen Kleinhuis (jeroenkleinhuis@kpnmail.nl).

Ook dit jaar hebben we gekozen om met machtigingen te werken. Dit heeft als voordeel dat de kinderen niet met contant geld over straat hoeven. De lotenkopers vullen op de intekenlijsten hun gegevens met bankrekeningnummer in, voorzien van een handtekening. De lotenkopers ontvangen het lotnummer op hun bankafschrift waarmee het bedrag wordt geïncasseerd. De lotenverkopers hoeven dus ook niet voor een 2e keer bij de mensen langs om de loten af te leveren.

De verkoopboekjes worden deze week overhandigd door de trainer/leider van je team.

De volle lotenboekjes met machtigingen kunnen bij Jeroen Kleinhuis  ingeleverd worden (dit kan ook via de trainers/leiders). Is je boekje vol en wil je nog meer verkopen, dan kan je een nieuw boekje ophalen bij DFC?

Voor degene die de meeste loten verkoopt, stellen we een prijs beschikbaar. Wat dat is houden we uiteraard als verrassing!      

Als je 20 of meer loten verkoopt, krijg je een gratis toegangskaart voor één van de pretparken: Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com