DFC verliest veldslag

27 september 2014 2264x bekeken, 2 reacties »

DFC ging vandaag op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Dat moest dan gebeuren bij TVC Breda.

In het eerste gedeelte van de eerste helft was het DFC die sprankelend en fris voetbal liet zien. Goed combinatie voetbal leidde dan ook terecht tot een 0-1 voorsprong voor de ploeg van Daaf Stok en Jan Stijger. De broertjes Geertruida zorgden op de flanken voor veel gevaar en waren een ware plaag voor de verdediging. Hoe je een plaag aan moet pakken werd al snel duidelijk, want de thuisploeg was niet te beroerd hier een daar een beentje mee te nemen in een sliding.  De aanpak was al snel duidelijk , de gebroeders Geertruida werden al snel uit de wedstrijd geschopt. TVC speelde puur intimidatie voetbal. Na 35 minuten was DFC al door zijn wissels heen , omdat er reeds 3 man hardhandig werden uitgeschakeld. Blijkbaar was ook scheidsrechter Velthoven zwaar onder de indruk van dit wangedrag , want waar op zijn minst 1 rode kaart op zijn plaats had geweest , deed hij dit af met slechts geel.

In de tweede helft kwam TVC snel op 1-1. DFC wilde wel voetballen , maar dit werd onmogelijk gemaakt door zware overtreding waar niets tegen werd gedaan. Gele kaarten werden snel getrokken , maar voor de verkeerde partij. DFC kreeg ze makkelijk cadeau. TVC liep snel uit naar 4-1. Dit is een wedstrijd die heel snel vergeten moet worden en waar DFC blij mag zijn dat er geen ziekenhuis bezoek nodig was.

TOTAAL NIETS MET VOETBAL TE MAKEN DIT INTIMIDATIE VOETBAL !!

 

2 reacties

  1. Ber Murks 28 september 2014 om 16:35 -

    Welkom in het gastvrije en warme Brabant!

  2. danmy 1 oktober 2014 om 20:53 -

    Dit heeft niets met Brabant te maken, TVC staat al jaren bekend om het asociale gedrag en vuil voetbal. Niet voor niets dat daar jaarlijks heibel is. KNVB doe er wat aan….

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com