DFC lijdt nederlaag in derby

13 september 2014 1303x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC lijdt nederlaag in derby
DFC lijdt nederlaag in derby

Mooi weer en een echte derby op het programma , alles aanwezig voor een leuke wedstrijd dus. Helaas viel de publieke belangstelling tegen.

DFC kwam goed uit de startblokken en bracht in de eerste 20 minuten enig gevaar voor het doel van Dubbeldam. De eerste echte kans voor DFC kwam na 25 minuten toen een goede voorzet van rechts in een keer op de pantoffel werd genomen maar helaas vond de bal niet het net. De eerste kans voor Dubbeldam viel in minuut 37 te noteren toen een dieptebal hard op doel werd geschoten. Inval doelman Mark van Rooij tikte deze bal goed over het doel. Voor  rust viel er nog een gele kaart voor Dubbeldam te noteren na een overtreding van achteren. Hier had de scheids ook rood voor kunnen geven maar hij hield het bij geel.

Gelijk vanaf de aftrap kwam DFC op rechts door maar de voorzet ging mis. Na 10 minuten in de tweede helft kwam Dubbeldam op voorsprong door een corner raak te koppen. 0-1 . Op dat moment tegen de verhouding in qua kansen in de eerste helft. DFC is even het gevoel kwijt en dat lijd na 18 minuten spelen tot de 0-2. Keeper Mark van Rooij krijg een vrije trap niet goed onder controle en Dubbeldam is er snel bij deze kans te benutten. DFC kreeg ook in de tweede helft kansen maar de scherpte was er vandaag niet.

DFC probeerde vandaag te voetballen en had zeker een punt verdiend , echter Dubbeldam benutte slim de 2 mogelijkheden die zij vandaag kregen en ging er met de punten vandoor.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com