DFC D1 wint ook de 2e bekerwedstrijd

7 september 2014 1195x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 wint ook de 2e bekerwedstrijd

Verslag van Dubbeldam D2 – DFC D1 op zaterdag 6 september 2014.

Het is lekker weer als de mannen van D1 aan moeten treden in Dubbeldam. De meeste tegenstanders zijn duidelijk wat kleiner wat zich tijdens de wedstrijd ook duidelijk manifesteert. Een mooie diepe bal van Stijn wordt door Winston goed gecontroleerd en de voorzet die volgt hoeft Eniz alleen maar binnen te tikken. Even later stoomt Jayleeson op in het midden en met een hard afstandschot is het 0-2. Dubbeldam kan alleen wat plaagstootjes uitdelen, maar de DFC’ers beseffen dat dit een fijne ochtend zal worden. Nog voor rust maakt Eniz er 0-3 en 0-4 van.

De tweede helft is de concentratie even weg en de spits van Dubbeldam straft dit vakkundig af. Er volgt zelfs een grote kans op 2-4, maar deze wordt door Dubbeldam ver naast geschoten. Gelukkig zetten de jongens zelf orde op zaken en vakkundig wordt er naar een 1-8 overwinning gespeeld (2x Yassine, 2x Colin).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com