DFC D1 schrijft er een overwinning bij

20 september 2014 1403x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 schrijft er een overwinning bij
DFC D1 schrijft er een overwinning bij

Verslag van DFC D1 – Papendrecht D2 op zaterdag 20 september 2014.

Bij aanvang van de tweede thuiswedstrijd op rij is het erg mistig, maar gelukkig is de temperatuur goed. Na de tegenvaller van vorige week kunnen de boys van D1 zich vandaag revancheren ten koste van Papendrecht. De tegenstander is fysiek wat kleiner en heeft ook voetballend minder kwaliteiten dan Groote Lindt. Het betekent dat er vooral op de helft van Papendrecht gevoetbald wordt en omdat het zicht aan die kant erg slecht is krijgt het publiek het openingsdoelpunt van Stijn nauwelijks te zien (iets met een corner, een mislukt schot van Enes, een slimme pass van Colin en vervolgens een goed schot). Ook de 2-0 (iets met een corner en een van richting veranderde bal) is voor het publiek bijna niet zichtbaar, maar betekent voor D1 wel een fijne ruststand.

Na rust begint D1 weer wat slap en het middenveld is onbezet. Hierdoor kan Papendrecht aan aanvallen gaan denken en hun pogingen leiden tot een eigen doelpunt van de onfortuinlijke Jayleeson. Hierna laten de DFC-ers gelukkig zien dat ze de voorgaande wedstrijd hun les geleerd hebben en na de organisatie hersteld te hebben werken ze gedegen toe naar een 5‑1 voorsprong, via een mooie vrije trap van Jayleeson, een snelle uitbraak van Colin en een schot van Yassine. Bij de 5-2 is keeper Angelo eventjes niet bij de les, maar hij doet dit gelukkig bij de juiste stand J.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com