DFC behaalt punt met 10 man

20 september 2014 1637x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC behaalt punt met 10 man

DFC speelde vandaag een thuis wedstrijd tegen TSVV Merlijn.

DFC begon zeer sterk aan de wedstrijd en had het initiatief de eerste 20 minuten. Goed spel werd terecht beloond met een doelpunt van Rimaikel Geertruida , na een mooie pass vanaf de linkerkant. Halverwege de wedstrijd kwam er een kantelpunt na een rode kaart van Volkan. Hij probeerde een bal te blokken maar nam de man mee en de scheids toonde terecht de rode kaart. DFC behaalde desondanks de rust met een 1-0 voorsprong.

Na de rust kwam DFC weer in het spel , maar het doelpunt viel aan de verkeerde kant, na een afvallende bal 1-1 .  Toch was het weer DFC die op voorsprong kwam na een vrije trap van Dennis Raaijmakers 2-1 . Helaas was het weer een afvallende bal die er voor zorgde dat de 2-2 op het scorebord kwam en ook als eindstand viel te noteren.

Een mooi resultaat met driekwart wedstrijd met 10 man te hebben gespeeld. DFC groef zich niet in en toonde veerkracht. Als de rode kaart niet had gevallen , had DFC zeker de volle winst vandaag gepakt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com