D2 wint ook tweede bekerwedstrijd

10 september 2014 1689x bekeken, 1 reactie »

9 september 2014 DFC D2- Nieuw Lekkerland D2

In plaats van te trainen speelt D2 de tweede bekerwedstrijd, thuis op het hoofdveld.

Na de goede eerste wedstrijd heeft D2 het in het begin van de wedstrijd wat moeilijker. De tegenstander is ook sterker. Toch weet D2 de grip op de wedstrijd te krijgen, en de kansen volgen dan ook. Een paar dieptepasses lukken net niet, maar dan is er na zo’n minuut of 15 een werkelijk prachtige combinatie tussen vier spelers. De bal wordt in een keer naar elkaar gekaatst en Julian schiet de bal binnen, de verdediging van Nieuw Lekkerland in verbazing achterlatend, 1-0.

Dit was om van te smullen. De jongens willen meer en blijven aanvallen. Het is zo’n vijf minuten later als Nick net buiten het strafschopgebied de bal verovert, zich vrij kapt  en het gat tussen de keeper en de lat feilloos vindt met een afstandschot, 2-0.

Ondanks de verdere pogingen om te scoren lukt dat niet meer in de eerste helft. De verdediging van DFC is prima op dreef en weet alle tegenaanvallen op te vangen. Keeper Ensar heeft welgeteld 1x de bal aangeraakt.

Na de rust komt D2 weer goed uit de startblokken: na 2 minuten gaat Maroune een een-twee aan met Dyron en rondt hij dit vakkundig af: 3-0. Hiermee is in principe is de wedstrijd beslist.

Door de nodige wisselingen wordt het echter toch iets spannender en krijgt de tegenstander mogelijkheden door het midden. Maar DFC blijft ook aanvallen en na een pass van Maroune maakt de hardwerkende Eren het af: 4-0.

Nieuw Lekkerland weet hierna nog tegen te scoren, maar een 4-1 overwinning is een prima resultaat jongens. Complimenten voor de inzet !

1 reactie

  1. arie heijstek 10 september 2014 om 10:00 -

    Prima verslag met mooie foto’s, zo hoort het! Het archief ziet ook graag weer een elftalfoto van D2 tegemoet.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com