Voorlopig trainingsschema

23 augustus 2014 3519x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorlopig trainingsschema

Het seizoen gaat weer beginnen en dus wordt er ook weer getraind. Omdat op ons sportpark niet alleen DFC, maar ook onze buren RCD en FC Dordrecht, van de beschikbare (en bespeelbare) velden gebruik willen maken heeft het helaas allemaal wat langer geduurd dan wij gehoopt hadden. Onze buren hadden wat meer denktijd nodig blijkbaar.

Desondanks gaan we de komende weken – totdat het echt weer donkerder wordt – volgens het hier onderstaande schema van start.  Uiteraard is geprobeerd om zoveel mogelijk aan een ieders wensen tegemoet te komen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk.

Klik op de afbeelding om te vergroten.Trainingstijden - DFC 20140901

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com