Nieuwe webshop voor DFC sportkleding geopend

20 augustus 2014 3205x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe webshop voor DFC sportkleding geopend

DFC is trots haar geheel nieuwe webshop voor sportkleding en -accessoires aan u te presenteren. In samenwerking met onze kledingsponsor Kelme is tijdens de zomerperiode achter de schermen hard gewerkt om een overzichtelijke webshop voor u te ontwikkelen en in te richten waar u gemakkelijk en met een aantrekkelijke korting voortaan uw spullen kunt bestellen. En… al uw bestellingen kunnen worden thuisbezorgd! Neem dus snel een kijkje in de webshop of klik op het Kelme logo aan de rechterzijde van deze website.

kelme assortiment strip

Herkenbaarheid en uitstraling
Het bestuur van DFC hecht vanwege de herkenbaarheid en uitstraling van de vereniging veel waarde aan uniforme sportkleding voor alle teams binnen onze vereniging. Mede om die reden heeft het bestuur van de vereniging dan ook met ingang van het seizoen 2014/’15 een exclusief meerjarencontract afgesloten met het gerenommeerde merk Kelme over het aanschaffen en dragen van sportkleding voor teams van DFC tijdens competitie- en bekerwedstrijden of op toernooien.

“Bij aanvang van dit seizoen zullen in eerste instantie alle seniorenteams in kleding van Kelme aantreden. Deze kleding wordt de komende weken aan de spelers uitgereikt. In de loop van dit seizoen gaan we ook binnen onze jeugdafdeling inventariseren hoeveel stuks shirts, broeken en kousen we in iedere maat nodig hebben, zodat binnen afzienbare tijd al onze teams er pico bello uitzien” licht voorzitter Maarten Janssen toe. “Graag willen we benadrukken dat de verplichting om in Kelme te spelen enkel betrekking heeft op wedstrijddagen. Tijdens trainingsavonden is een ieder natuurlijk vrij om te bepalen wat hij of zij aantrekt, maar neem gerust een kijkje in de webshop om te zien welke mooie spullen Kelme te bieden heeft. Bovendien ondersteunt u met iedere aankoop in de webshop ook DFC weer een klein beetje en in deze moeilijke economische tijden zijn alle extra inkomsten bijzonder welkom.”

Hoe werkt het?
Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 12.00 uur via de webshop binnenkomen, direct betaald zijn en waarvan de voorraad toereikend is worden nog dezelfde dag verzonden naar het door u opgegeven adres. U hoeft dus voortaan geen afspraak meer te maken om uw spullen bij DFC op te halen, zoals voorheen wel het geval was. Wanneer een bestelling in het weekend plaatsvindt, betaald is en waarvan de voorraad toereikend is, zal de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden worden. De levertermijn mits het product direct betaald wordt en op voorraad is, is 1 werkdag.

Als een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet of u wilt een artikel ruilen voor een andere maat of een ander artikel, kan dit binnen 14 dagen geruild en/of geretourneerd worden. Deze termijn van 14 dagen gaat in op de dag na aflevering. Het artikel dient dan wel in de oorspronkelijk mogelijke staat, met originele labels en verpakt in de originele (indien redelijkerwijs mogelijk) artikelverpakking terug gezonden te worden naar Kelme (let op: niet naar DFC!). In de webshop leest u precies hoe u dit doet.

Wanneer u een bestelling plaatst, zijn uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Kelme respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens beschermd zijn wanneer u van hun diensten gebruik maakt.

Sponsoring
Sponsoring is voor iedere vereniging, naast contributies en de exploitatie van de sportkantine, een belangrijke en onmisbare inkomstenbron. Bestuurslid sponsorzaken Pleun van Gelderen licht daarom toe over hoe iemand – of een zakelijke onderneming – één of meerdere teams van DFC kan aankleden:  “Hoewel het aanschaffen van sportkleding via de laagdrempelige webshop buitengewoon eenvoudig is, biedt de sponsorcommissie van DFC potentiële sponsoren een extra service aan wanneer u één van onze teams wilt aankleden. Middels die service kunnen wij er namelijk als vereniging voor zorgen dat het hele bestelproces voor u verzorgd wordt. Dat is wel zo gemakkelijk! Bovendien koopt u tegen gunstige tarieven en zorgen wij er daarmee voor dat uw investering ook daadwerkelijk de exposure oplevert die het verdient. Het aankleden van een team moet nu eenmaal een echte win-win situatie opleveren!”. Het bestuurslid verzoekt dan ook een ieder met vragen over het aankleden van teams contact op te nemen met sponsorcie@dfc-dordrecht.nl

Over Kelme
Het merk Kelme is reeds 35 jaar actief in de sport– en modebranche en is wereldwijd vertegenwoordigt in meer dan 60 landen. Kelme kenmerkt zich door sterke en innovatieve ontwerpen en de kwalitatief goede fabricage van haar producten. Op Nederlandse bodem is Kelme sinds 2005 actief en heeft het ook vele successen geboekt. Zo was Kelme in 2005 kledingsponsor van Sparta Rotterdam en heeft het nu vele amateurclubs onder contract staan. In 2011 heeft Kelme ook een overeenkomst bereikt met het nationale team van Suriname, waar Kelme nu de kledingsponsor van is.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com