Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Mix van D2 en D3 maakt mooie start in beker
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Mix van D2 en D3 maakt mooie start in beker

31 augustus 2014 1804x bekeken, 1 reactie »

30 augustus 2014

Een spannende dag voor de spelertjes van D2 en D3. De eerste wedstrijd, een bekerduel uit bij Drechtstreek D4.

Door de nog niet volledige opkomst bij de trainingen wordt D2 in de eerste bekerwedstrijd aangevuld door  spelertjes uit D3. Hierdoor ontstaat een bijzondere mix van tweedejaars, eerstejaars en naar de D geschoven E pupillen.

Voor het eerst op een groot veld, met buitenspel en een grensrechter! Aan de begeleiders Patrick, Marco en Jasper de taak om dit in goede banen te leiden.

DFC start best goed tegen een team dat duidelijk oudere jongens bevat. Het gebrek aan kracht wordt met vechtlust en heel goed overspelen gecompenseerd. Het is mooi om te zien hoe iedereen zich helemaal geeft in het belang van het team. Het giet van de regen, maar de jongens hebben er niet veel hinder van.

Toch komt Drechtstreek voor: na zo’n 10 minuten spelen wordt een corner heel goed ingedraaid. De scheids wijst naar het midden en Drechtstreek denkt de winst binnen te kunnen halen. Maar zo gemakkelijk geeft DFC zich niet gewonnen, er wordt weer volop aangevallen en gecombineerd, en dat levert wat op: een steekpass van Jordy wordt door Nick over de keeper in de goal geschoten. Toch komt Drechtstreek op 2-1: een lobje over de keeper valt in de goal. Met 2-1 is het rust.

DFC komt heel goed uit de kleedkamer en binnen een paar minuten weet Marwan weer gelijk te maken. Dit is het signaal voor DFC om met alle macht aan te vallen. Drechtstreek komt er eigenlijk niet meer aan te pas, en het is weer Marwan die naar mooi samenspel de bal er in prikt: 3-2 voorsprong voor DFC!

Eigenlijk is er weinig aan de hand, maar Drechtstreek weet uit een buitenspelpositie toch te scoren, 3-3. Dit voelt als onrecht, en DFC zet nog een keer aan. De opluchting is groot als  Marwan in de laatste minuten de winnende treffer maakt: 4-3 voor DFC.

Grote complimenten voor de inzet, en de manier waarop iedereen naar elkaar bleef overspelen. Zeker de jongens die voor het eerst op een groot veld voetbalden: jullie mogen trots zijn op je zelf!

 

1 reactie

  1. arie heijstek 1 september 2014 om 17:58 -

    Ook dit seizoen ziet het DFC archief weer graag veel foto’s van de D elftallen tegemoet!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com