Enkel de wedstrijdsecretaris communiceert met de KNVB

18 augustus 2014 1663x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enkel de wedstrijdsecretaris communiceert met de KNVB
Enkel de wedstrijdsecretaris communiceert met de KNVB

Graag willen wij nogmaals benadrukken dat enkel de wedstrijdsecretaris vanuit DFC met de KNVB mag communiceren over de competitie-indeling en het bijbehorende wedstrijdprogramma. De wedstrijdsecretaris is bevoegd om met de KNVB hierover eventuele nieuwe afspraken te maken. Individuele spelers of ouders van pupillen / junioren kunnen zelf geen wijzigingen aanvragen.

Wanneer u over wedstrijdzaken nog vragen heeft, kunt u hiervoor contact opnemen met onze (interim) wedstrijdsecretaris Hennie Louwman-Voetee via wedstrijdsecretaris@dfc-dordrecht.nl of wanneer u een wedstrijdwijziging wilt aanvragen klikt u hier en vult u het wijzigingsformulier in.

Bedankt voor uw medewerking!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com