DFC zet winnende lijn in de beker niet door

30 augustus 2014 1245x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC zet winnende lijn in de beker niet door
DFC zet winnende lijn in de beker niet door

DFC kon vandaag goede zaken doen in de bekercompetitie , uit tegen Raptim. Na de winst verleden week lag er vandaag zo goed als zeker een ticket voor de volgende ronde klaar , maar dan moest er wel gewonnen worden. Laat dat nou net niet lukken vandaag.

Raptim opende sterk en kwam verdiend op 1-0 voorsprong. Ook na dat doelpunt was Raptim de ploeg met de meeste kansen maar verzuimde verder afstand te nemen. DFC kwam terug in de wedstrijd en zorgde er voor rust nog voor dat de score gelijk kwam. Max Hartendorp was , net als de week daarvoor , wederom trefzeker.

Het gebrek aan fitte spelers aan DFC zijde , slechts enkele fitte reserves op de bank , was het kantelpunt in de tweede helft. DFC werd in de eerste 10 minuten na rust kapot gespeeld op conditioneel vlak ,  3-1 .   Duidelijk is dat de competitie belangrijker is , er werden dan ook geen risico’s genomen met spelers die fysieke klachten hadden. DFC had de aansluiter nog kunnen vinden , maar de vrije trap van Rick vd Linde werd uit de hoek gegraaid door de keeper. Meer kansen zaten er voor DFC ook niet in in de tweede helft.

DFC is nog niet compleet uitgeschakeld in de beker , maar is nu wel afhankelijk van BZS.

De voortreffelijke scheidsrechter  Beumer , floot goed en had de wedstrijd volledig onder controle. Een rode kaart voor Raptim daargelaten , was het een sportieve wedstrijd waarin beide teams duidelijk respect voor elkaar hadden. Zoals het eigenlijk ook gewoon hoort.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com