DFC D1 opent seizoen met ruime overwinning

31 augustus 2014 2181x bekeken, 1 reactie »
DFC D1 opent seizoen met ruime overwinning

Verslag van DFC D1 – Groot Ammers D1 op zaterdag 30 augustus 2014.

Onder natte omstandigheden heeft DFC D1 haar eerste (beker)wedstrijd met een ruime 7-0 overwinning afgesloten. De eerste helft was er nog sprake van een evenwichtige wedstrijd met een simpel doelpunt van Redwan (goed opstellen bij een corner en dan ‘eenvoudig’ binnenschieten) en een mooi doelpunt van (invaller) Onur.

De tweede helft kwam DFC met de opdracht uit de kleedkamer iets dichter op de tegenstander te spelen en deze minder tijd te geven om te combineren. Het resulteerde in een groot veldoverwicht en doelpunten van Onur – Eniz – Yassine – Onur en Eniz.

De opstelling:

Doel: Angelo

Verdediging: Redwan – Michael – Xander – Luca

Middenveld: Stijn – Julian – Yassine

Aanval: Onur – Eniz – Colin/Winston

1 reactie

  1. arie heijstek 1 september 2014 om 17:55 -

    Ook dit seizoen ziet het DFC archief weer graag veel foto’s van D1 tegemoet.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com