DFC 1 begint beker competitie met overwinning

24 augustus 2014 1279x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 begint beker competitie met overwinning
DFC 1 begint beker competitie met overwinning

De voorbereiding van het nieuwe seizoen is in volle gang. Verleden week deed DFC aan enkele toernooien mee en was het nog zoekende naar de samenwerking en de vorm. Gisteren stond er een bekerwedstrijd tegen Dussense Boys op het programma.  Een goed moment voor de trainers Daaf Stok en Jan Stijger om te bekijken om de vorm groeiende is en of de oefenstof op word gepakt.

De jonge selectie kreeg weer enkele routine terug. Rick vd Linden heeft besloten zijn overschrijving naar RCD in te trekken en zich weer beschikbaar te stellen voor DFC , een zeer welkome aanvulling. Op doel stond vandaag routinier Melvin Jongeneel , helaas is hij door zijn werk niet elke week beschikbaar. Ook Dennis Raaymakers brengt , net als Martijn Kleinhuis , de nodige routine.

Uitgerekend Dennis Raaymakers was het die DFC op voorsprong zette met een benutte strafschop. Voor de rust speelde DFC verzorgd positie spel en de voorsprong was zeker verdiend.

Na de rust veranderde het spelbeeld niet, DFC bleef de bovenliggende partij. Enige minpunt was dat de score niet de juiste weergave van de dag werd. De 2-0 werd gescoord door Paul Pluymert , nadat daar een mooie aanval aan vooraf werd gegaan. De 3-0 kwam van de voet van Max Hartendorp , die op een voor hem nieuwe positie als spits speel. Veel kansen en zeer positief spel vandaag.

As dinsdag bekert DFC verder in een thuis wedstrijd tegen BZS om 20.00 uur. BZS wist ook de winst te pakken in hun eerste bekerwedstrijd en de winnaar van as dinsdag verzekerd zichzelf voor een ticket naar de volgende ronde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com