B-veld hele maand september nog niet beschikbaar

30 augustus 2014 1619x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor B-veld hele maand september nog niet beschikbaar

Momenteel wordt door HVC een warmtenet aangelegd over het sportpark Krommedijk, waar ook onze velden en accommodatie toe behoren. Hoewel het grootste gedeelte van de werkzaamheden tijdens de zomerstop reeds is uitgevoerd – zodat wij zo min mogelijk overlast hiervan zouden ondervinden – is momenteel het werk op een gedeelte van het tracé langs onze velden helaas nog niet voltooid. Door onvoorziene omstandigheden duren de werkzaamheden helaas langer dan gepland en als gevolg daarvan is gedurende de hele maand september het B-veld nog niet bespeelbaar.

Op dit moment is het gebied aan de rechterzijde achter ons hoofdveld volledig met hekken afgezet en niet toegankelijk voor voetballers of toeschouwers. Op het B-veld zijn de werkzaamheden ook nog in volle gang. Voetbalgebruik op dat veld is daar niet mogelijk, daar de platenbaan in de vier meter vrije zone ligt welke de KNVB voorschrijft ten behoeve van de veiligheid van voetballers.

“Op het hoofdveld mag wel gewoon gevoetbald worden. Dat ligt er verder prima bij. Mocht er tijdens de wedstrijd een bal over de afzetting geschoten worden is het verzoek om deze gewoon te laten liggen. Ga niet zelf over de hekken klimmen, maar neem een extra bal mee naar het veld. Ballen die over het hek gaan worden na het weekend door de werklui weer aan ons teruggeven” laat Peter Louwman in een toelichting weten, die zelf regelmatig contact heeft met de opdrachtgever en de uitvoerders.

Momenteel wordt bekeken wat de gevolgen zijn voor trainingsschema’s en wedstrijddagen. We proberen in overleg met onze buren op het sportpark een passende oplossing te vinden voor de situatie waarin we nu gedwongen worden. Wellicht moeten enkele wedstrijden bij RCD afgewerkt worden. Wat we niet kunnen verplaatsen naar een ander veld of tijdstip zal in overleg met de KNVB worden uitgesteld.

Langs deze weg bieden de gemeente Dordrecht, als eigenaar en verhuurder van de grond, en HVC als opdrachtgever hun verontschuldiging voor de overlast aan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com