Voortaan automatische incasso via SEPA

5 juli 2014 1580x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voortaan automatische incasso via SEPA

In verband met de overgang naar het Europese betalingssysteem SEPA heeft de ledenadministratie van DFC de bank- en girorekeningnummers van haar leden omgezet naar IBAN en de afgegeven machtigingen om te mogen incasseren gedigitaliseerd. De invoering van SEPA heeft grote invloed op de financiële handelingen bij sportverenigingen, dus willen wij u vragen tijdens de aanstaande contributie-run alles goed te controleren op juistheid.

De afschrijving op uw rekeningoverzicht ziet er dan anders uit dan u nu gewend bent. U herkent onze incasso aan de volgende gegevens:

  • Ons Incassant ID: NL17ZZZ403221340000
  • Uw machtigingskenmerk: uw lidnummer, met een volgnummer
  • Omschrijving: Kwartaal Contributie DFC

Op 10 juli aanstaande zal de eerste contributie-run volgens het nieuwe systeem worden uitgevoerd. Het bestuur van DFC heeft tijdens de laatste ledenvergadering de nieuwe contributiebedragen bekend gemaakt. Uw contributiebedrag is afhankelijk van uw leeftijdscategorie en speelstatus. Neemt u daarom kennis van de contributiebedragen en eventuele additionele kosten door op de link te klikken.

Heeft u vragen over deze incasso? Neem dan contact op met ledenadministratie@dfc-dordrecht.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com