Ton Lemans nieuwe trainer DFC B1

31 juli 2014 2640x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ton Lemans nieuwe trainer DFC B1
Ton Lemans nieuwe trainer DFC B1

De technische commissie laat weten een nieuwe trainer te hebben gevonden voor onze B1 in de persoon van Ton Lemans. De oud-speler van onder andere het vroegere Fluks heeft een schat aan ervaring in het jeugdvoetbal en heeft in het verleden bij SC Amstelwijck en Alblasserdam diverse leeftijdsgroepen getraind.

Met veel plezier gaat hij dan ook het komend seizoen bij DFC aan de slag om onze jonge B-groep te trainen en te begeleiden. De jeugd TC is vanzelfsprekend zeer tevreden met deze aanstelling en wenst Ton dan ook heel veel succes en plezier toe bij onze vereniging.

De eerste training voor de B’s staat gepland op dinsdag 26 augustus. DFC B1 komt dit seizoen in competitieverband uit in de 3e klasse. Het wedstrijdprogramma – en dus ook de eerste tegenstander – is op dit moment nog niet bekend.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com