Speel mee met de VriendenLoterij voor DFC

14 juli 2014 2081x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Speel mee met de VriendenLoterij voor DFC

Geld voor DFC verdienen is leuk en eigenlijk heel eenvoudig! Word nu vriend van onze club door mee te spelen met de VriendenLoterij. Zij storten nu namelijk 50% van de inleg direct in onze clubkas. Even rekenen: stel dat we samen 30 loten kopen, dan stroomt er per jaar € 2.000,- direct in onze clubkas, waarmee we bijvoorbeeld leuke activiteiten voor de jeugd kunnen financieren of waarmee we onze accomodatie kunnen verbeteren.

Als vriend van DFC maak je automatisch kans op mooie geldprijzen met een hoofdprijs oplopend tot € 1 miljoen en honderdduizenden fantastische belevenissen die je kunt delen met je vrienden! Steun DFC en koop dus een lot. Word snel vriend door op de banner hieronder te klikken. Deze brengt je direct naar de inschrijfpagina en we hebben alvast voor je aangegeven dat je voor DFC meespeelt.

Speel je al mee met de Vriendenloterij? Speel dan nu ook voor DFC! Als je al lid bent van de Vriendenloterij is het mogelijk om het goede doel aan te passen en hiervoor DFC op te geven. Je moet dan alleen even naar 0900-3001400 bellen of de code van DFC (9097) invullen in je persoonlijke pagina op de website.

Kent u mensen (buren, vrienden, familieleden, collega’s) die reeds meedoen met de Vriendenloterij, attendeer hen dan op de mogelijkheid om onze club als begunstigde aan te wijzen!

Alvast bedankt namens iedereen van DFC!

Vriendenloterij

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com