Redactieleden presentatiegids gezocht

12 juli 2014 1673x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Redactieleden presentatiegids gezocht
Redactieleden presentatiegids gezocht

Jaarlijks geeft DFC een full-colour presentatiegids uit die gretig wordt afgenomen. Een presentatiegids is voor een vereniging een prachtige manier om zich als club in de etalage te zetten, want dat is waar het bij een presentatiegids mede om draait: om de vereniging en sponsoren naar binnen en buiten goed te verkopen. We zijn inmiddels druk bezig met het verzamelen en vervaardigen van beeld- en tekstmateriaal voor onze “Presentatiegids 2014 – 2015”.

De uitgave van deze gids wordt redactioneel verzorgt door mensen binnen de vereniging. Dit jaar kan de redactiecommissie helaas niet beschikken over geroutineerde krachten; en dus ligt er een uitgelezen mogelijkheid voor (jonge?) enthousiaste ‘reporters’ of leden binnen de vereniging welke het leuk vinden om enkele artikelen te schrijven (en bij voorkeur een journalistieke opleiding volgen of gevolgd hebben), om zich te melden.

Een prachtige ervaring staat je te wachten als je straks bijvoorbeeld een interview mag afnemen bij een van onze sponsoren, of een bezoekje bij leden (thuis?) welke op hun eigen manier DFC steunen. Het tastbare eindresultaat van jouw inspanning zie je dan straks terug in de mooie presentatiegids!

Heb je de komende weken wat tijd vrij om een bijdrage te leveren, of vind je het leuk om de vereniging op een andere manier te leren kennen? Meld je dan nu aan !! Aanmelden voor de redactie kan via vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl

De verschijningsdatum van de Presentatiegids is begin september.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com