Vrijwilligersavond doorgeschoven

11 juni 2014 1547x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligersavond doorgeschoven

Om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet gedurende het voorbije seizoen organiseert DFC jaarlijks een vrijwilligersavond. Naast al het werk dat zij allemaal verrichten en het goede voorbeeld dat ze daarmee afgeven, zijn zij de oren, ogen en het hart van de club. Zonder hen en zonder de komst/medewerking van meer vrijwilligers komen we als club tenslotte niet ‘vooruit’.

Zonder enig afbreuk te willen doen aan het onmiskenbare belang van zo’n vrijwilligersavond heeft het bestuur besloten om de vrijwilligersavond om praktische redenen dit jaar door te schuiven naar december 2014. Een exacte datum is op dit moment nog niet bekend, maar zodra deze bekend is zullen we dat uiteraard zo spoedig mogelijk met u delen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com