Stand van zaken na verstrijken van overschrijvingstermijn

15 juni 2014 3534x bekeken, 2 reacties »

Nu de overschrijvingstermijn is gesloten kunnen we definitief de balans opmaken wat betreft de komende en vertrekkende spelers voor de competitie 2014/’15. Zoals verwacht vertrok een groot gedeelte van de selectie, om bij andere voetbalclubs in de regio het komend seizoen hun geluk te beproeven. Al enige tijd was bekend dat ons talentvolle A1-team na de zomer het grote avontuur aangaat in de 4e klasse onder leiding van Jan Stijger en Daaf Stok. Zij zullen in het komend seizoen kunnen rekenen op het talent en de inzet van een aantal voetballers die van andere verenigingen de overstap maken naar DFC.

Vanaf Oranje Wit komt de jonge en behendige tweeling Rimaikel en Rimaiky Geertruida over om hun kunsten op de linker- en rechterflank te laten zien. Martijn Kleinhuis keert na jaren van afwezigheid via OMC weer terug op het oude nest om de broodnodige ervaring aan de ploeg toe te voegen. Volkan Karapinar (GSC/ODS) en Mukko Ozturk (RCD) zijn de laatste toevoegingen aan het elftal. Wij wensen hen langs deze weg uiteraard allemaal heel veel plezier en succes toe aan de Reeweg-Oost.

Aanstaande zaterdag 21 juni heeft de nieuwe technische staf om 13:30 uur een voorlichtingsbijeenkomst belegd om alle spelers te informeren over het nieuwe voetbalseizoen.

Overzicht komende spelers:

Oranje Wit: Rimaiky Geertruida, Rimaikel Geertruida
OMC: Martijn Kleinhuis
GSC/ODS: Volkan Karapinar
RCD: Mukko Ozturk

Overzicht vertrekkende spelers:

EBOH: Danny Peters, Wesley Loos, Nick Stam, Mitchel Stam, Mark Jongeneel
RCD: Hikmet Uysal, Jonathan Dubbeldam, Achmet Tasgin, Rick van der Linden
Wieldrecht: Marco van Woerkom, Robin Ramesar
RV & AV Sparta: Robin Benningshof
Oranje Wit: Jeroen Krook
ZBC’97: Anthony Radjekoemar
Amstelwijck: Sebastian Wrzeszcz

2 reacties

 1. Volger 18 juni 2014 om 15:07 -

  Hoe kom het toch dat er elk jaar een leegloop is bij DFC. Als je naar de stand van a1 kijk word het een hopeloos verhaal de komende jaren.

 2. maarten.janssen 18 juni 2014 om 15:45 -

  Beste (anonieme) Volger,

  Bedankt voor deze positieve reactie en het vertrouwen dat je daarmee uitspreekt. Dat zal de nieuwe jongens inderdaad tot grootse prestaties inspireren…. (niet dus). Vind ik jammer!

  En wat die leegloop betreft die ‘elk’ jaar plaatsvindt… is het niet logisch dan dat wanneer het team degradeert, dat men zich uit de voeten maakt naar een andere club? Het zal toch niet aan de spelers zelf liggen dat we volgend jaar een niveautje lager gaan spelen?

  En stel dat het nou aan bijvoorbeeld aan de begeleiding en/of het bestuur zou liggen…. er zijn op dit moment nog voldoende openstaande vacatures op voetbalgebied binnen DFC waar je van meerwaarde zou kunnen zijn om een positieve kentering te realiseren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com