Prijzen voor Rick van der Linden en Roan Vermaas

1 juni 2014 1951x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Prijzen voor Rick van der Linden en Roan Vermaas

In een seizoen dat helaas (te) veel dieptepunten kende, was er wel degelijk het afgelopen jaar een duidelijk lichtpuntje waarneembaar aan de Reeweg-Oost. Het was voor de keuzecommissie van de ‘Lambert Janssen-wisseltrofee’ dan ook geen hele moeilijke opgave om een ‘Speler van het Jaar’ te kiezen: Rick van de Linden. Tijdens de Familiedag – traditioneel de afsluiting van het seizoen – ontving Rick de grote beker uit handen van de voorzitter.

De pas 20 jarige verdediger/middenvelder kwam aan het begin van het seizoen over van Oranje Wit en ontpopte zich tot een van de sterkhouders van het Eerste. Zijn talent en inzet waren voor iedereen direct waarneembaar en ondanks zijn jonge leeftijd droeg hij daardoor al meer dan eens de aanvoerdersband van DFC1. Het komend seizoen is Rick eveneens aan de Reeweg-Oost te bewonderen; helaas alleen niet meer in het Rood/Wit, maar bij de buurman. Hoe dan ook wensen wij Rick veel succes toe in zijn verdere voetbalcarrière.

Daarnaast had de voorzitter nog een aanmoedigingsprijs uit te reiken aan het ‘Talent van het Jaar’. Deze prijs viel ten eer aan A1-middenvelder Roan Vermaas die het afgelopen seizoen een aantal malen zeer verdienstelijk meespeelde in het Eerste. Uiteraard wensen wij Roan langs deze weg heel veel succes toe in het nieuwe seizoen.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com