Inrit sportpark afgesloten op maandag 30 juni en dinsdag 1 juli

27 juni 2014 1555x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Inrit sportpark afgesloten op maandag 30 juni en dinsdag 1 juli

Zoals u wellicht al heeft opgemerkt is HVC onlangs gestart met de aanleg van het warmtenet in Dordrecht. Het tracé loopt gedeeltelijk langs het terrein van DFC; vandaar ook de (graaf)werkzaamheden onder ons B-veld en de op de naastgelegen parkeerplaats.

In verband met de werkzaamheden en het opnieuw asfalteren van het wegdek is op maandag 30 juni en dinsdag 1 juli de inrit van het sportpark afgesloten. Op woensdag kunnen we vervolgens met z’n weer over het terrein heen en weer rijden om de sportkantines/velden te bereiken – mocht dat nodig zijn.

Het verzoek van de uitvoerder is of we op maandag en dinsdag onze auto’s op de parkeerplaats van FC Dordrecht willen parkeren.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com