Gezocht: enthousiaste train(st)er voor DFC VR1

4 juni 2014 1850x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gezocht: enthousiaste train(st)er voor DFC VR1

Voor het komend seizoen zijn we nog op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor DFC VR1, uitkomend in de 5e klasse van het damesvoetbal.

Dit team is sinds dit seizoen actief en ontstaan uit een samensmelting van onze A1-meisjes met andere dames die samen met groot plezier aan het voetbalspelletje deelnemen. De een heeft weliswaar wat meer voetbalervaring dan de ander, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De dames tonen altijd 100% inzet en er hangt een zeer positieve sfeer.

Lijkt het jou leuk om dit team op trainingsavonden nieuwe technische/tactische vaardigheden bij te brengen en/of op zaterdag de wedstrijdbegeleiding te verzorgen, neem dan contact met ons op via vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl

DFC is overigens ook altijd op zoek naar nieuwe speelsters voor onze damesafdeling. Of je nu al eens eerder gevoetbald hebt of pas voor het eerst op het veld staat, dat maakt niet uit. Wil je meer informatie, of een keer kosteloos komen meetrainen, neem dan snel contact met ons op via ledenadministratie@dfc-dordrecht.nl

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com