Geldigheid consumptiebonnen- en munten; kantine zaterdag open

4 juni 2014 1346x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Geldigheid consumptiebonnen- en munten; kantine zaterdag open

De consumptiebonnen die dit seizoen zijn verstrekt zijn vanaf (aanstaande) zaterdag 7 juni 2014 niet meer geldig; en ook niet inwisselbaar voor nieuwe bonnen. In het seizoen 2014-15 zullen weer nieuwe bonnen worden verstrekt. Voor wie nog in het bezit is van bonnen – en voor een ieder die de gezelligheid van onze kantine niet kan missen op zaterdagmiddag – is er goed nieuws: de kantine is zaterdag gewoon open vanaf 14:30 uur!

Ook de rode consumptiemunten die nog in omloop zijn kennen nog een beperkte geldigheidsduur. Deze munten zijn in de kantine te gebruiken tot 1 oktober 2014.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com