Dringend gezocht: wedstrijdsecretaris (m/v); vergoeding mogelijk

11 juni 2014 2306x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dringend gezocht: wedstrijdsecretaris (m/v); vergoeding mogelijk

Altijd al iets willen doen voor de club, maar geen zin om op vaste tijden bij DFC te verschijnen? Dan is dit wellicht iets voor jou! Ben je enthousiast, kun je goed het overzicht bewaren, nauwgezet werken, begrijpelijk communiceren (via telefoon en email) en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben jij voor ons de man of vrouw die we de verantwoordelijke taak van wedstrijdsecretaris in handen willen geven.

De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor de planning (of wijzigingen op) het wedstrijdprogramma van de elftallen op zaterdag – en eventueel de inhaal, beker- of oefenwedstrijden doordeweeks. Je onderhoudt daarvoor nauw contact met de competitieleiders van de KNVB, andere vrijwilligers binnen DFC en probeert vragen en verzoeken van leiders/trainers rondom wedstrijden te beantwoorden. Je hebt ook veel contact met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen. Middels het centrale administratiesysteem van de KNVB genaamd Sportlink kun je alles overzichtelijk inzien en indien nodig verwerken. Deze taak kun je dus grotendeels vanuit huis of een andere locatie naar keuze uitoefenen.

Als wedstrijdsecretaris maak je deel uit van een team vrijwilligers die allen uit sociale betrokkenheid tijd en moeite in onze fijne vereniging willen steken; om er met elkaar voor te zorgen dat onze club DFC (optimaal) kan functioneren. Uiteraard hebben wij er begrip voor, dat beschikbaarheid afhankelijk is van persoonlijke omstandigheden, maar “vele handen maken licht werk”. En niet onbelangrijk: dankzij de inzet van vrijwilligers houden we eveneens de contributie betaalbaar!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Via vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl kun je ons bereiken. We staan je graag te woord!

VERGOEDING

Wanneer je deze functie kunt combineren met jouw aanwezigheid op zaterdag heeft het bestuur besloten hier een vrijwilligersvergoeding voor beschikbaar te stellen.

Op voetbal-zaterdagen ontvangen we altijd veel bezoekende clubs en scheidsrechters. We verwachten dan van je dat je onze bezoekers van een kopje koffie wilt voorzien en antwoord geeft op eventuele vragen, bijvoorbeeld over welke kleedkamer gebruikt kan worden en waar het veld is (normaal is hier gewoon een schema voor). Kortom – een actieve en sociale rol in de bestuurskamer – waarbij je om gezelligheid en een praatje zeker niet verlegen hoeft te zitten.

Daarnaast is de wedstrijdsecretaris verantwoordelijk voor het verwerken van de wedstrijdformulieren/uitslagen in het programma Sportlink. Tegenwoordig gaat alles digitaal. Naast de communicatie richting KNVB zorgt dit er ook direct voor dat de website van DFC en de slideshow in de kantine automatisch bijgewerkt worden zodra een wedstrijd gespeeld is.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com