Bedankt Ton Lucas en Cees van Woerkom

1 juni 2014 2059x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bedankt Ton Lucas en Cees van Woerkom

Toen DFC enkele jaren geleden het zondagvoetbal vaarwel zei en op de zaterdagmiddag startte was de toekomst erg onzeker. Waar velen toen ‘uitstapten’ waren het Cees van Woerkom en Ton Lucas die juist de uitdaging aangingen en de elftalleiders werden van DFC 1. Na vele jaren van trouwe dienst hebben Ton en Cees aangegeven zich (eventjes?) op andere dingen te willen richten. Tijdens de Familiedag bedankte voorzitter Maarten Janssen het tweetal namens de vereniging voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid.

Sinds 2006 hebben wij hen vrijwel iedere zaterdagmiddag in de regio langs de lijn, in de kleedkamers en in de bestuurskamers aan het werk gezien, met als doel alles tot in de puntjes voor het Eerste elftal van DFC te verzorgen. Als begeleiding van het Eerste maakten zij de afgelopen seizoenen voor- en tegenspoed mee. Onder andere het kampioenschap met coach Laurens Gerlich en de promotie naar de 2e klasse met Paul Koster zijn momenten die de heren (en wij als DFC) nog lang zullen koesteren. Helaas kon DFC 1 dit jaar nauwelijks een rol van betekenis spelen in de derde klasse; een onverdiend afscheid voor beide heren…

Langs deze weg nogmaals een woord van dank aan Ton en Cees voor hun uitzonderlijke bijdragen. We gaan er vanuit dat we jullie het volgend seizoen aan de andere kant van de omheining als supporter van DFC te mogen begroeten.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com