Overschrijfavond: 10 juni

30 mei 2014 2056x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Overschrijfavond: 10 juni

Wanneer je bij een andere club wilt gaan voetballen moet er een overschrijving naar die vereniging plaatsvinden. Op donderdag 22 mei, dinsdag 27 mei en dinsdag 10 juni van 20:00 uur tot 22:00 uur is onze ledenadministrateur in de commissiekamer (boven) aanwezig om de overschrijvingen van en naar DFC te verzorgen.

Wil je lid worden van DFC, lees dan hier verder: inschrijven

De vereniging hoopt natuurlijk dat ieder lid ook volgend seizoen lid is van DFC, maar als je per se je lidmaatschap van DFC wilt beëindigen, dan dien je dit te doen vóór 15 juni 2014. Wanneer je niet voor deze datum opzegt, ben je ook het komende seizoen lid van DFC en ben je vanzelfsprekend contributie voor ’t komende seizoen verschuldigd.

Wat heb je nodig?

  • Voor alle leden moet een online uitschrijfformulier worden ingevuld. Doe dit vooraf om (jou en ons) tijd te besparen.
  • Voor kabouters, F, E en D-pupillen heeft men een verklaring speelgerechtigdheid pupillen van DFC nodig, wat men vooraf moet halen bij de nieuwe vereniging of van deze site kan downloaden. Een gedeelte hiervan moet vervolgens door DFC worden ingevuld.
  • Voor leden vanaf de C-junioren is er een volledig ingevuld Overschrijvingsformulier veldvoetbal nodig, wat men vooraf moet halen bij de nieuwe vereniging of van deze site kan downloaden. Een gedeelte hiervan moet vervolgens door DFC worden ingevuld.

Deze formulieren zijn niet bij DFC aanwezig, dus zorg echt dat je deze bij je hebt als je wilt overschrijven.

Overschrijving kan alleen maar geregeld worden indien er aan alle financiële verplichtingen (contributie + eventuele boetes) is voldaan en eventuele kleding van de vereniging (trainingspak, voetbaltas, etc.) is ingeleverd. Kom je dus zonder deze spullen naar de overschrijfavond, dan kun je onverrichter zake weer naar huis.

Indien er nog openstaande financiële verplichtingen zijn, kunnen deze ook op bovenstaande avonden ook contant worden voldaan.-

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com