Hoera geslaagd! 2 nieuwe scheidsrechters

7 mei 2014 2846x bekeken, 1 reactie »
Hoera geslaagd! 2 nieuwe scheidsrechters

Na 7 intensieve cursusavonden was het afgelopen dinsdag eindelijk zover! Uit handen van niemand minder dan de bekende scheidsrechter Danny Makkelie van de KNVB  ontvingen DFC scheidsrechters Wolfgang Heijmans en Patrick van de Wetering hun diploma en de felbegeerde oranje badge. Langs deze weg willen wij beiden feliciteren met het behalen van dit mooie resultaat en wensen wij hen veel succes en plezier op onze velden toe.

Heb je ook interesse om scheidsrechter te worden, meld je dan nu even bij ons aan via scheidsrechters@dfc-dordrecht.nl. DFC biedt je nu de mogelijkheid om een officiele scheidsrechterscursus op kosten van DFC te volgen. Na het volgen van deze cursus ben je clubscheidsrechter en kun je besluiten om zelfs officieel KNVB scheidsrechter te worden.  Bij voldoende animo kunnen we de opleiding zelfs op het eigen terrein organiseren, dus wacht niet langer!

De KNVB biedt cursussen aan voor verschillende doelgroepen, namelijk:

 

 

 

1 reactie

 1. Cees Rombout 8 mei 2014 om 09:57 -

  Patrick en Wolfgang beide gefeliciteerd !!

  Via deze weg wil ik Wolfgang bedanken voor zijn inzet bij DFC als scheidsrechter en ook al krijg je soms kritiek die niet altijd juist is ,niet te serieus te nemen.Door foutjes te maken en ze te verbeteren wordt je alleen maar een betere scheidsrechter.Ik vind dat je het goed doet en zeer leergierig ben,ga zo door !!!!
  En Patrick heeft t ook inzich om een topper te worden!!!

  veel succes mannen en ga voor het hoogst haalbare

  Gr Cees

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com