E2 sluit het seizoen goed af!

18 mei 2014 1354x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor E2 sluit het seizoen goed af!

Na een mooi seizoen is er het moment dat het einde nadert en we richting vakantieperiode gaan. Nog een paar trainingen en dan zit er het er echt op! De E2 heeft het seizoen afgesloten met het Jaap van de Wiel toernooi. En gezellig en goed georganiseerd toernooi maar helaas met een niet al te best resultaat voor de E2. Maar dat zijn we snel vergeten want wat een goed seizoen hebben onze kanjers achter de rug! In eerste instantie werden de F spelers geplaatst in een E1 team. Na een oefenwedstrijd, waarbij bleek dat de jongens in andere E1 teams wel erg groot waren is beslist dat het een E2 elftal werd. Een goede keuze! In de eerste competitie in het seizoen is de E2 2e geworden, een prachtige plaats voor een team dat voor het eerst in de E speelt. Daarna volgde de volgende competitie. Alles leek erop dat onze kanjers kans maakten op het kampioenschap maar hun resultaten waren iets te goed! Dus werden ze herplaatst in een andere, zwaardere competitie. En weer is het gelukt om een 2e plek te veroveren! De wedstrijd van het seizoen was de wedstrijd thuis tegen Sliedrecht om het kampioenschap. Onze E2 spelers hebben weliswaar de wedstrijd verloren maar wat een inzet en mooi voetbal hebben we toen gezien. Geweldig en een reden voor ouders en trainers om ontzettend trots te zijn op deze kanjers! Tijdens zo`n wedstrijd wordt dan ook wel duidelijk wat een ontwikkeling onze jongens hebben doorgemaakt. Uiteraard worden ze groter en dus fysiek sterker maar we hebben vooral gezien dat de spelers gegroeid zijn op het gebied van teamspirit, techniek en motivatie. Maar ook voor dit team geldt dat dit met vallen en opstaan is gebeurd. Ook bij de E2 zijn er wel eens harde woorden gevallen na een verloren wedstrijd of een verpeste training! Dat hoort er ook bij maar gelukkig hebben we gezien dat de feedback binnen kwam en wisten de spelers hier iets mee te doen. En nu is het einde seizoen en gaan we afscheid nemen. Afscheid van Jemal en Younes, de broers die in Utrecht gaan spelen. Yves en zijn vader Leo gaan naar Oranje Wit en Werner stopt als trainer. Er zal een verdeling plaats vinden van spelers die naar de D gaan en spelers die in de E blijven. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om diegene die DFC verlaten te bedanken voor hun inzet. Jamal, Younes en Yves: veel succes met jullie verdere voetbalcarrière! Werner en Leo: ontzettend bedankt voor jullie inzet! Dankzij jullie hebben onze jongens een geweldige tijd gehad bij DFC en veel geleerd. De trainingen waren van hoog niveau. Er werd hard getraind, we gingen altijd een kwartiertje langer door als gepland en er was ook nog tijd voor een dolletje. Jullie hebben de jongens tijdens de wedstrijden gecoacht en de resultaten mochten er zijn. Het feit dat bijna altijd iedereen aanwezig was tijdens de trainingen en bij de wedstrijden zegt denk ik wel genoeg. Rest mij om Ensar, Noah, Tom, Maroune, Marciano, Delani en Youri veel succes te wensen in het volgend seizoen bij DFC!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com