DFC D1 sluit competitie af met ruime overwinning

3 mei 2014 1294x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 sluit competitie af met ruime overwinning

Verslag van DFC D1 – Alblasserdam D1 op zaterdag 3 mei 2014.

De laatste competitiewedstrijd gaat om plek 6. Bij winst op Alblasserdam kan DFC D1 deze plek overnemen van Alblasserdam. Weer zijn Tycho en Jaïro van de partij. Dit keer omdat Efe, Janco en Nahir er niet bij kunnen zijn. Het eerste kwartier gaat de wedstrijd nog gelijk op, maar je ziet wel dat de DFC-ers makkelijker naar elkaar overspelen en iets feller zijn in de duels. Is de 1e corner van Onur gevaarlijk, de 2e wordt door Furkan goed binnengekopt. Alblasserdam wil gelijk daarna orde op zaken stellen, maar 2 doelpunten van Enes, waarvan 1 na een prachtige steekbal van Tycho, zetten DFC nog voor rust op een comfortabele 3-0 voorsprong. Het spel ziet er prima verzorgd uit, al kan het inspelen naar elkaar nog iets steviger.

De 2e helft wordt er geconcentreerd verder gespeeld en met 2 doelpunten van de bedrijvige Tycho en 1 doelpunt van de attente Onur wordt de winst veilig gesteld. Alblasserdam maakt in de slotminuten pas gebruik van enkele slordigheden en redt de spreekwoordelijke eer.

Na een wat rommelige competitie eindigt DFC D1 op de 6e plaats. Tegen de nummers 1 tot en met 5 liet het team zien dat ze leuk en soms zelfs goed voetbal kunnen spelen. Tegen de lager geklasseerde teams werd een paar keer onnodig puntverlies geleden.

 

Hieronder volgen enkele cijfers:

  • Er werden 24 wedstrijden gespeeld (competitie, beker en oefen)
  • 5 wedstrijden waren alle spelers aanwezig
  • 4 spelers waren alle wedstrijden aanwezig: Danny, Enes, Fabian en Stijn
  • Het team maakte gebruik van de volgende invallers: Winston, Luca, Jayleeson, Tycho en Jaïro
  • 9 maal werd er gewonnen, waarbij 6 maal de ‘0’ werd gehouden
  • 45 maal werd er gescoord
  • Onur werd met 9 doelpunten topscorer
  • Enes maakte er 8
  • Stijn schoot als enige in eigen doel

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com