Begeleiding DFC selectie voor seizoen 2014/’15 rond

20 mei 2014 2275x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Begeleiding DFC selectie voor seizoen 2014/’15 rond

Het bestuur van DFC is verheugd bekend te kunnen maken dat het de technische begeleiding voor de DFC selectie voor het seizoen 2014/’15 rond heeft.

Oud eerste-elftal speler Daaf Stok zal in het komende seizoen als hoofdtrainer optreden, waarbij hij assistentie krijgt van Jan Stijger die het afgelopen seizoen trainer was van DFC A1. Gerard Bos, Martin van Wijngaarden, Johan van Ammelrooy en verzorger Hans van den Berg completeren het gezelschap.

Vanuit de talentvolle A1 maken het komend seizoen veel spelers de overstap naar de selectie. Daaf Stok: “Voor een groot gedeelte van dit eerste elftal zal ’t best een uitdagend seizoen gaan worden in de fysiek zeer sterke 4e klasse, maar als technische staf hebben we het volste vertrouwen in deze talentvolle groep en hopen met elkaar een positieve rol te gaan vervullen. DFC heeft een moeilijk jaar achter de rug. Daar zetten we nu definitief een streep onder en we willen graag met een schone lei beginnen.”

Ook Jan Stijger kijkt positief uit naar het volgend seizoen. “Ik heb het afgelopen seizoen al met veel van deze jongens samengewerkt. Dat is erg goed bevallen! Wellicht komen er de komende weken (tijdens de traditionele overschrijvingsperiode; red) nog een aantal jongens bij, bijvoorbeeld vanuit 2e elftallen van andere verenigingen. Daar spelen nu misschien nu toch wat jongens die graag een keer de kans willen krijgen om permanent voor een eerste elftal uit te komen. Je speelt dan toch voor wat meer publiek. Met name een extra keeper zou nog zeer welkom zijn”.

De eerste training voor DFC1 staat gepland op donderdag 31 juli, waarna op zaterdag 2 augustus met een trainingsdag hieraan vervolg wordt gegeven.

Bestuur en TC wensen de spelers en de technische begeleiding veel succes toe in het komend seizoen en roepen alle DFC’ers op hen eveneens op een postieve manier te steunen.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com