7 x 7 toernooi , 1 week voor de kick-off

1 mei 2014 2317x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7 x 7 toernooi , 1 week voor de kick-off

Nog 1 week en dan is het zover , 7 x 7 gaat weer van start.

Er zijn dit jaar maar liefst 18 teams die zich hebben ingeschreven en de organisatie heeft hier een speelschema voor gemaakt.    Bijgevoegd het schema van de eerste avond  wedstrijdschema 8mei

De volgende teams hebben zich ingeschreven :

Veteranen , Academica , Super Mario Brothers , Surivets , 2LinkerBenen , The All Timers , De Binkie Boys , De Brandweer , De Toppertjes , Team Albu ,  Br. Ster Belgrado , Krohne-1 , Krohne-2 ,  Catenaccio , Peters Cleaning , Club Black ,  Frasss-1 , Frasss-2

De DJ welke de afgelopen jaren de laatste avonden de muziek heeft verzorgd komt nu de eerste avond.   www.danmystic.nl  staat garant voor een sfeervolle avond.  Op de tweede avond staat een heus zangkoor op het programma , die ervoor gaat zorgen dat de stemming na afloop er zeker in komt en de kantine tot in de late uurtjes nog vol doet zitten. De laatste avond is nog een verrassing , maar de organisatie laat al weten dat er hier een top act komt.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com