Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

3 april 2014 1018x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing DFC 1 aankomend weekend

Na de teleurstelling van verleden week , waarin een zekere driepunter door de neus werd geboord door een scheidsrechterlijke dwaling , is de ploeg weer opgepept om wederom punten te gaan halen dit weekend. Het liefst 3 punten.

DFC pakt de afgelopen weken zijn punten en staat op het punt de aansluiting te vinden met de bovenliggende ploegen , zodat rechtstreekse degradatie kan worden afgewend. De ploeg verdient zeker een overwinning gezien de inzet en strijd die de laatste weken worden getoond.

Dit zal dan wel zonder aanvoerder Robin Ramesar moeten gebeuren , die als toetje zijn tweede geel kaart kreeg na afloop van de wedstrijd tegen VVAC.

De uitwedstrijd tegen Herovina , die zich goed in de middenmoot heeft gevestigd , zal om 14.30 uur beginnen. Hopelijk komen de punten mee terug naar de Reeweg Oost en laat de concurrentie steken vallen , we brengen U uiteraard zsm op de hoogte.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com