Topwedstrijd E2 – Sliedrecht E3

18 april 2014 1274x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Topwedstrijd E2 – Sliedrecht E3

 Na wat wisselende resultaten van de E2 de laatste weken, stond er gisterenavond een echte kampioenswedstrijd op het programma. Sliedrecht, de koploper in de competitie, had voldoende aan een gelijkspel en wij moesten voor de winst spelen. Gelukkig was het heerlijk voetbalweer, speelden we thuis, hadden we een goede grasmat en veel supporters van beide teams langs de lijn. Kortom, alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd en dat is het inderdaad geworden, sterker nog, het was een fantastische wedstrijd waarbij beide ploegen geweldig gespeeld hebben.

Volop inzet, strijd voor elke meter en een mooi verloop. Sliedrecht 0 : 1, DFC 1 -1, zelfs daarna 2: 1, Sliedrecht 2 : 2 en tot slot ook nog 2 : 3. Sliedrecht won en eerlijk is eerlijk, ook lichtelijk verdiend. Maar we hebben bij Sliedrecht alles, maar dan ook alles naar boven gehaald voor deze overwinning. Sliedrecht heeft het niet cadeau gekregen. Onze oprechte en zeer gemeende complimenten voor onze toppers in deze! En een terechte felicitatie aan de kampioen Sliedrecht, want uiteindelijk heeft het meest constante team in deze competitie ook het kampioenschap gewonnen.

 Onze kanjers hebben geknokt voor wat ze waard waren tot op het bittere eind, maar zoals het hele seizoen gaat het uiteindelijk om de progressie in het voetballen en in dat opzicht zijn we zeker vooruit gegaan. Het hele team heeft zich ontwikkeld en daar gaat het tenslotte om.

 Uithuilen hebben we ook gedaan, het hoort er bij, want we waren er heel dichtbij! Maar de trots op deze prestatie heeft bij trainers en ouders de overhand. Grote klasse, boys!

We gaan het seizoen op een leuke manier afsluiten als een “(h)echt” team, want dat zijn jullie zeker!

 

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com