Paaskamp 2014 , wat een geweldig feest !!!

25 april 2014 2861x bekeken, 2 reacties »

De kinderen en de leiders zijn alweer enkele dagen terug , tijd voor een sfeerreportage en terugblik.

De locatie was dezelfde als een jaar daarvoor , dus de bus wist de weg blindelings te vinden om alle jongens en meisjes op vrijdag af te zetten. Daar stonden enkele leiding al klaar om iedereen te verwelkomen. Paaskamp 2014 is begonnen.

Het weer was goed en dat nodigde uit om de bossen in de omgeving te verkennen en de eerste spelen daar plaats te laten vinden. Maar niet alleen de bossen maar ook de goede velden ter plaatse werden dan ook veelvoudig gebruikt. Een vast en favoriet onderdeel van de kinderen is het schieten met een echte buks, dit jaar zelfs op een echt target.  DFC is en blijft natuurlijk een voetbal club , dus de spelleiding had weer voor veel voetbal spelen gezorgd.

De activiteit van brandweerman Eus is natuurlijk het kampvuur , alwaar de marshmellows door velen op het vuur werden geroosterd. Maar ook de griezeltochten in de donkere bossen waren zelfs voor diegene met de grootste mond toch wel een beetje eng. Ook een heus opblaasbare hindernisbaan werd opgeblazen en zorgde voor fun en vertier. De keuken brigade zorgde dat de monden van de kids op gezonde wijze werden gevoed en dat niemand wat tekort kwam.

Het kamp kan natuurlijk niet zonder leiders en leidsters die zich al die dagen vol inzetten om de kinderen een fijn kamp te bezorgen , waarvoor dank.

Op de terugweg werd al uitgekeken naar de editie van 2015 , want dit is toch het jaarlijks terugkerende hoogtepunt van de jeugd.   

2 reacties

  1. maarten.janssen 27 april 2014 om 13:45 -

    Geweldig leuke foto’s! Een groot woord van dank is op zijn plaats voor een ieder die dit mogelijk gemaakt heeft: begeleiding, sponsoren en de kinderen natuurlijk zelf ook! Op naar het volgend jaar!

  2. Yvon van wijngaarden 27 april 2014 om 20:12 -

    De kinderen hebben reuze naar hun zin gehad en waren helemaal op! Prachtige foto’s van een super kamp!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com