Jan de Deugd ( 70 jaar ) overleden

16 april 2014 2431x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jan de Deugd ( 70 jaar ) overleden
Jan de Deugd ( 70 jaar ) overleden

Gisteren avond ontvingen wij het trieste bericht dat op 70 jarige leeftijd Jan de Deugd is overleden.

Jan was de wedstrijd secretaris , en voormalig voorzitter , van de tafeltennis afdeling van DFC. Na een ziekbed is Jan afgelopen zondag ochtend overleden.  Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en kinderen die dit verlies moeten verwerken.

Vrijdag 18 april om 14.00 uur zal er gelegenheid zijn om afscheid te nemen van Jan en aansluitend zal om 14.30 uur de begrafenis plechtigheid zijn. Dit zal plaats vinden in uitvaartcentrum ” De Drechtstreek ”  aula 1 , Jan Steenstraat 71 te Sliedrecht.

Rouwkaart Jan de Deugd

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com