Gelijkspel C1 tegen Albasserdam

6 april 2014 1083x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gelijkspel C1 tegen Albasserdam

C1 heeft vandaag een punt over gehouden aan de wedstrijd tegen Albasserdam C1. In een leuke wedstrijd met kansen over en weer schoot Ivan vlak voor tijd de gelijkmaker binnen nadat Alblasserdam op 3-2 voor was gekomen.

DFC begon goed aan het duel en kwam al snel op 1-0. Ivan speelde zichzelf vrij in de 16 meter van de tegenpartij en tikte binnen. Hierna bleef DFC de betere partij, maar via een uitval kwam Alblasserdam toch op 1-1. Hierna was het woord weer aan DFC. Hamza speelde de bal over de verdediging heen om vervolgens iedereen zijn hielen te laten zien en de bal beheerst binnen te schuiven, 1-2. Stefan kreeg uit een corner nog een kans, maar de keeper van Alblasserdam bracht redding op de doellijn. De verdediging gaf in de eerste helft niet veel weg en als er even verslapt werd hadden we nog altijd keeper Sherrelson die weer prima keepte. Met deze 1-2 stand gingen beide teams ook de rust in.

De 2 helft begon DFC veel te slap aan het duel. Duels werden verloren en het middenveld werd overlopen waardoor Alblasserdam in een tijdsbestek van 10 minuten 2 maal doel wist te treffen. Zo stond DFC ineens met 3-2 achter en keerde het tij zich. Moet wel gezegd worden dat de 2-2 een kado was van de scheidsrechter van Alblasserdam die als enige op het sportcomplex een handsbal zag in het strafschopgebied van DFC en  Waar een dergelijke achterstand in het begin van de competitie altijd funest was voor de ploeg werd er nu juist gas bij gegeven wat uiteindelijk resulteerde in de 3-3 van Ivan vlak voor tijd.

DFC houdt dus een puntje over aan het duel. Er had mee ingezeten, maar de scherpte was vandaag iets minder dan de afgelopen weken. Volgende week spelen we thuis tegen Pelikaan, daarna nog uit tegen Nieuw-Lekkerland en dan zit het seizoen erop.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com