DFC lijdt nederlaag en staat met 1 been in vierde klasse

5 april 2014 1429x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC lijdt nederlaag en staat met 1 been in vierde klasse

Het is DFC vandaag niet gelukt om de zo gewenste en noodzakelijke 3 punten te behalen. In de uitwedstrijd tegen Herovina werd een 1-0 nederlaag geleden.

DFC startte , mede door schorsingen van Robin , Marco en Rick ,  wederom met 3 spelers uit A1 in de basis. Max , Dennis en Rowan hebben zich goed verweerd. Maar de schorsingen brak vandaag de stootkracht van DFC op. Aan de inzet lag het wederom niet. De spelers gaven zich 100 % en speelde voor wat ze waard waren. Helaas werd die inzet dus niet beloond in de vorm van punten. Een nederlaag was zeker niet verdiend want Herovina kreeg welgeteld 1 serieuze kans , maar deze kans werd wel omgezet in een doelpunt. Een gelijkspel was zeker verdiend en had er ook bijna nog ingezeten. DFC kreeg in de laatste minuten van de wedstrijd een vrije trap die schitterend werd genomen , echter was het de keeper van Herovina die deze trap op een mooie manier onschadelijk maakte.

Extra zuur voor DFC was het moment dat de uitslagen van de concurrentie bekend waren. Zowel  De Alblas , Ameide en VVAC  pakten de volle winst vandaag.  Het gat naar boven is nu respectievelijk 8 en 6 punten , met nog 5 wedstrijden te gaan. Nog geen onmogelijke opdracht ,maar wel zeer zwaar. Aan de inzet van de spelers en technische staf zal het niet liggen , ook de laatste wedstrijden zal er alles aan gedaan worden om toch nog te proberen de degradatie te ontlopen. Maar dat het moeilijk word is duidelijk een understatement.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com