DFC A1 op stap. Oh Oh Den haag , mooie stad …..

11 april 2014 1412x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 op stap. Oh Oh Den haag , mooie stad …..

Wij, DFC A1, hadden al een tijdje het plan om een dagje een thuiswedstrijd van ADO Den Haag te bezoeken. Uiteindelijk is het oog gevallen op de thuiswedstrijd ADO Den Haag – FC Utrecht op zondag 6 april 2014. Dit is in overleg met het team en verschillende sponsoren geweest en  bevestigd.

Zondag 6 april 2014, de dag begon met het verzamelen bij DFC waarna de busreis kon beginnen. Bijna iedereen was aanwezig behalve Giovanni en Yakub. Giovanni sterkte met je gezondheid. De sfeer zat er in het begin al goed in. Verder was zowel het drinken als eten aanwezig in de bus. Eenmaal bij het stadion aangekomen verzamelden we weer en liepen richting de ingang. Vooraf de wedstrijd zijn we eerst nog wat gaan drinken met zijn allen in een van de business ruimtes. Om half 1 was het tijd voor de wedstrijd. Beide teams hadden hun beste 11 opgesteld en de wedstrijd barste los. Vele aanvallen aan beide kanten zorgen voor voldoende sfeer in het stadion. Iedereen had het de eerste helft dus goed naar zijn zin op de tribune naast het uitvak. Eenmaal toen de rust was aangebroken liepen we weer met het team en de begeleiders richting de bar voor een volgend rondje drinken en wat eten. Na 15 minuten was het weer tijd voor de tweede helft  en iedereen zat weer vol spanning te kijken na de laatste 45 minuten. Na de laatste minuten juichen, schreeuwen en springen van de tweede helft vervolgde we onze weg weer naar binnen richting de bar. Met een gewonnen wedstrijd van ADO Den Haag van maar liefst 4-0  achter de rug, konden we geen betere afsluiting bedenken dan wat te gaan drinken met zijn allen in een andere business ruimte. Hier in deze ruimte was prima muziek en een goede sfeer aanwezig voor een goede afsluiting. Na een gezellige 2 a 3 uurtjes vertrok de bus weer richting DFC. Tijdens de busrit had iedereen zijn laatste energie omgezet in luidruchtige zangkoren en bedank getuigen richting de begeleiders en sponsoren. Vooral die achterin de bus zaten konden hun energie niet inhouden. Eenmaal  bij DFC aangekomen werd het laatste voorraadje bier opgedronken, en vervolgde ieder weer zijn weg terug naar huis.

Het was een dag om niet te vergeten, en om te koesteren voor later. Verder nog een bedankje aan de begeleiders en de sponsoren die dit dagje mogelijk hebben gemaakt. Nu maar het seizoen goed afsluiten met een z’n hoog mogelijke positie op de ranglijst  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com