Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC A1 op stap. Oh Oh Den haag , mooie stad …..
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC A1 op stap. Oh Oh Den haag , mooie stad …..

11 april 2014 1341x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 op stap. Oh Oh Den haag , mooie stad …..

Wij, DFC A1, hadden al een tijdje het plan om een dagje een thuiswedstrijd van ADO Den Haag te bezoeken. Uiteindelijk is het oog gevallen op de thuiswedstrijd ADO Den Haag – FC Utrecht op zondag 6 april 2014. Dit is in overleg met het team en verschillende sponsoren geweest en  bevestigd.

Zondag 6 april 2014, de dag begon met het verzamelen bij DFC waarna de busreis kon beginnen. Bijna iedereen was aanwezig behalve Giovanni en Yakub. Giovanni sterkte met je gezondheid. De sfeer zat er in het begin al goed in. Verder was zowel het drinken als eten aanwezig in de bus. Eenmaal bij het stadion aangekomen verzamelden we weer en liepen richting de ingang. Vooraf de wedstrijd zijn we eerst nog wat gaan drinken met zijn allen in een van de business ruimtes. Om half 1 was het tijd voor de wedstrijd. Beide teams hadden hun beste 11 opgesteld en de wedstrijd barste los. Vele aanvallen aan beide kanten zorgen voor voldoende sfeer in het stadion. Iedereen had het de eerste helft dus goed naar zijn zin op de tribune naast het uitvak. Eenmaal toen de rust was aangebroken liepen we weer met het team en de begeleiders richting de bar voor een volgend rondje drinken en wat eten. Na 15 minuten was het weer tijd voor de tweede helft  en iedereen zat weer vol spanning te kijken na de laatste 45 minuten. Na de laatste minuten juichen, schreeuwen en springen van de tweede helft vervolgde we onze weg weer naar binnen richting de bar. Met een gewonnen wedstrijd van ADO Den Haag van maar liefst 4-0  achter de rug, konden we geen betere afsluiting bedenken dan wat te gaan drinken met zijn allen in een andere business ruimte. Hier in deze ruimte was prima muziek en een goede sfeer aanwezig voor een goede afsluiting. Na een gezellige 2 a 3 uurtjes vertrok de bus weer richting DFC. Tijdens de busrit had iedereen zijn laatste energie omgezet in luidruchtige zangkoren en bedank getuigen richting de begeleiders en sponsoren. Vooral die achterin de bus zaten konden hun energie niet inhouden. Eenmaal  bij DFC aangekomen werd het laatste voorraadje bier opgedronken, en vervolgde ieder weer zijn weg terug naar huis.

Het was een dag om niet te vergeten, en om te koesteren voor later. Verder nog een bedankje aan de begeleiders en de sponsoren die dit dagje mogelijk hebben gemaakt. Nu maar het seizoen goed afsluiten met een z’n hoog mogelijke positie op de ranglijst  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com