DFC 1 lijdt zware nederlaag en verliest ook de laatste hoop.

13 april 2014 1563x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 lijdt zware nederlaag en verliest ook de laatste hoop.

Vandaag stond misschien wel de allerlaatste kans voor DFC op het programma om een degradatie alsnog te voorkomen. Tegen mede degradatie kandidaat Ameide moest er dan wel gewonnen worden. Ook moesten de overige uitslagen meewerken. Die uitslagen vielen wederom zwaar tegen voor DFC.

Maar ook al hadden die positief uitgevallen , de nederlaag van vandaag met 1-6 maakte toch wel duidelijk dat het eigenlijk over en uit is in de derde klasse. Officieel is er nog hoop , maar na vandaag zal niemand daar nog in geloven en is het de vraag welke datum de degradatie officieel een feit zal zijn.   

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com