DFC 1 behaalt 1 punt in paasweekend , maar degradeert wel

21 april 2014 1292x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 behaalt 1 punt in paasweekend , maar degradeert wel

Dit paas weekend stond er een dubbele ontmoeting op het programma voor DFC.

Op zaterdag een thuiswedstrijd tegen ZBC. De strijd onderin is eigenlijk al een tijdje beslist en het is voor DFC afwachten wanneer de degradatie officieel een feit is. Toch weet DFC er op zaterdag nog een punt uit te slepen 2-2

Maandag is er de uitwedstrijd tegen ASH. De 3-1 nederlaag zorgt er voor dat DFC officieel , voor het tweede jaar achter elkaar , een klasse lager zijn heil moet gaan zoeken. Wat resteert zijn de laatste twee competitie wedstrijden die er niet meer tot doen.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com