Weer een overwinning voor C1.

16 maart 2014 1838x bekeken, 3 reacties »

C1 heeft afgelopen zaterdag wederom 3 punten mogen bijschrijven aan het totaal. VVGZ, de nummer 2 van de ranglijst, werd met prima spel aan de kant gezet met 1-2. De 2 goals kwamen op naam van onze Spaanse tropische verrassing Ivan Oltra Blanco. De goals werden in de eerste helft gemaakt. In de 2e helft kwam VVGZ nog tot de 1-2 maar echt gevaarlijk werd het nooit.

Prima overwinning weer dus en los van het slippertje tegen Hardinxveld heeft C1 na de winterstop alles gewonnen. Het mooie hiervan is dat de overwinningen vaak gepaard gaan met goed voetbal. Waar het in het begin van het seizoen nog zoeken was naar de juiste organisatie staat alles nu aan het huis en werkt iedereen voor elkaar. Iedereen is positief bezig en de spelers ontwikkelen zich goed. Dit komt ook doordat de trainingsopkomst al heel het seizoen geweldig is en we bijna altijd met een volledige groep 2x per week kunnen trainen.

Afgelopen zaterdag waren de trainers zelf afwezig, wegens het tijdstip van de wedstrijd (13:00u) en verplichtingen met het 1e elftal. Romeo Hooplot heeft de jongens naar de overwinning gecoacht, waarvoor dank. Dank gaat ook uit naar Henk Kartoredijo die bereid was als vlagger te fungeren.

Voor de jongens, blijf deze lijn doorzetten. De trainers zijn trots op de ontwikkeling die jullie doormaken, niet alleen qua veldspel maar ook wat betreft discipline en gedrag. Hou dit vol dan gaan we nog een mooie eindsprint inzetten dit seizoen!

De trainers, Louisano, Marco en Robin

3 reacties

  1. mustafa 16 maart 2014 om 23:40 -

    Wodi hamza is zo goedd robin mag ik oefenen om als hamza te worden

  2. Hamza 16 maart 2014 om 23:56 -

    Waarom speelt mustapha nog niet bij een profclub?

  3. maarten.janssen 17 maart 2014 om 21:48 -

    Gefeliciteerd spelers en begeleiding! Ga zo door

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com